Το παρακάτω κείμενο είναι από μία εφημερίδα και αναδημοσιεύεται στο crime-study.gr.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά. Το σίγουρο είναι ότι σκανδαλίζονται ποικιλοτρόπως πολλοί. Αλλά και πολλοί αφελείς και ακατήχητοι μπλέκουν σε δαιδαλώδεις υποθέσεις.

================================

================================

================================

Δέος στην εκκλησία του Λυκαβηττού: Τυφλή θεραπεύτηκε..

(Μας προβληματίζει η κατάσταση στον Λυκαβηττό).

Συγκλονιστικά τα όσα ομολόγησε ο π. Δημήτριος Λουπασάκης 31 / 8/ 2021 στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. «Πριν 16 χρόνια σηκώθηκε αυτή η όμορφη κοπέλα, η γλυκύτατη αυτή κοπέλα και ήταν τυφλή. Όλες οι εξετάσεις έδειχναν πως δεν υπήρχε πρίπτωση να δει και να αναπνεύσει αλλά ποτέ δεν παραπονέθηκε.

Απλά φύλαξε το παιδί μου το συντροφο μου εγώ δεν πειράζει. 16 χρόνια είχε να μαγειρέψει, να περπατήσει, να δει το φως του ήλιου και να δει το παιδί της. Όλες οι εξετάσεις δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία της ασθένειας.

Και ξαφνικά ο τίμιος σταυρός, δεν ξέρω τι έκανε. Ξέρω μονο ότι του είπα, αν μαγαπάς, εσύ που θεράπευσες τόσους, εσυ κάνε καλά και αυτόν τον άνθρωπο που δεν ζητά βοήθεια γι αυτόν αλλά για την οικογενεια και το παιδί του. Και το άγγιγμα του Τιμίου Σταυρού στο μέτωπο, στο κεφλάλι και στα μάτια της υπερευλογημένης κοπέλας, με δακρυσμένα τα μάτια, απλά και ταπεινά έκανα την προσευχή μου και είπα Κύριε δως της το φως της και εκείνη τη στιγμή άνοιξε τα μάτια να δει αν βλέπει καθαρά.

Η συνέχεια είναι γνωστή, η κοπέλα θεραπεύθηκε.»

Από το https://crime-study.gr/2021/09/01/ti-sumvenei-telika-ston-likavito/