Γράφει: Ο Λεωνίδας Αλεξάνδρου

ΠΕΡΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

《Χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας》(Άγγελος Βλάχος) (=Η χώρα που δεν μπορεί να την πάρει κανείς στα σοβαρά).
Εδημοσιεύθη πως, στις 31/8/21, ο πατρ. Βαρθολομαίος θα απονείμει “Οφφικιο” στον κ. Σωτ. Τσιόδρα, υπερασπιστή των προκλητικών “Εκτρωματικών” εμβολίων κατά του Κορωνοϊου Covid 19.
Καταγράφουμε την αλήθεια περί της εν λόγω κωμικής Προπαγανδιστικής Φιέστας.
Το εν λόγω Οφφίκιο, καταχωρείται ως τίτλος άνευ ουσιώδους Αξίας. Στην εποχή μας κατάντησε να υποδηλώνη μια «Λοιδορική» πνευματική Απαξία. Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Κυρίως διότι, ο πατρ. Βαρθολομαίος αποτελεί προβληματικό πρόσωπο. Αυτός, δημιουργεί και προκαλεί, επί δεκαετίες, τρομερά Σχίσματα και Διαιρέσεις μέσα στην Ορθοδοξία. Διαπνέεται δε από αντικανονικές ιδέες και προωθεί την Οικουμενιστική Γραμμή. Κατευθύνει και καθοδηγεί προς τον ανατολικό «παπισμό».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


Προφανέστατα, διαφωνούν σφόδρα, με τις ανάλογες καταστρεπτικές διαδικασίες άπαντες οι σοβαροί εύορκοι Κληρικοί, οι αγωνιστές Μοναχοί και κυρίως οι συνειδητοί Πιστοί. Αυτό το προβεβλημένο “πανηγύρι” θα καταστή ενα αφελές προπαγανδιστικό θέαμα, που εξυπηρετεί τα σχέδια μιας Αντιπατερικής Αντι-Εκκλησιαστικής Γεωπολιτικής Μεθοδολογίας του Ανθ-ΗΠΑ-του της Ουάσιγκτωνος. Μια μαύρη προπαγάνδα υπερ. της επικίνδυνης πειραματικής «Βατσίνας».

Το εν λόγω έργο της Σταυροφορίας Τσιόδρα, προσπαθεί δολίως να βραχυκυκλώση και να παρασύρη το λαό. Αποτελεί συνέχεια μιας τραγωδίας εκκλησιαστικής προωθήσεως της “Βατσίνας”. Οι δε πρωτεργάτες ενεργούν συνειδητά, πρωτίστως κενόδοξα και μωροφιλόδοξα.

ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ


Σημειωτέων πως, πρόκειται για ενα Παλαίφατο Οφίκιο, το οποίο καταβαράθρωσαν, χάριν ιδιοτελών σκοπιμοτήτων. Και συνεχίζουν εν προκειμένω το γκρέμισμα. Το θυσίασαν στον βωμό των Δημοσίων Σχέσεων, υπόπτων διαδικασιών και στην προβολή κάποιων αμφιβόλων πλουτοκρατών, δηθεν δωρητων.

Αυτού του είδους «Οφφίκια» πλεον, δεν συνιστούν κανένα τεκμήριο καθαράς και αληθούς ευσεβείας. Αλλά, αποτελουν καταλυτικο στοιχειο Εκκλησιαστικό-Πολιτικής Διαπλοκής. Και, φυσικά παραπέμπουν εις δήλωση Εκούσιας Υποτακτικότητος και Δουλοφροσύνης.

ΟΘΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΟΜΕΝ ΠΡΟΦΡΟΝΩΣ

Πάραυτα, να ακυρωθή η φαιδρή “Τελετουργια”. Να εξαφανιστούν από το προσκηνιο πρόσωπα, “κωμωδιζοντα”, Θεατρικός Θεοπρεπώς.
Να αποκαλυφθή δημοσίως, ποιος υπήρξε ο εμπνευστής και προξενητής αυτής της απίθανης ιστορίας και ατημέλητης ιδέας.

Ποιος τη διωργάνωσε, ποιος την μεθόδευσε και ποιος την πυροδότησε.
Να φανερωθή ολόκληρο το υποδόριο παρασκήνιο.
Τέλος, εάν οι πρωτεργάτες διαθέτουν προσωπική ευθύνη, έστω και εάν αμέσως προσωπικώς δεν το επεδίωξαν, υποχρεούνται να εκζητήσουν “Ανακλητική” Ταπεινή Συγγνώμην.

ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΩΝ
Διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά, πως, αυτές οι μεθοδεύσεις εξευτελίζουν θεσμους και πρόσωπα. Πατρίδα και Εκκλησία.
Προσωπικώς επιστάμεθα, το ανάλογο, το οποίο λούσθηκε, ο ίδιος ο Προκαθήμενος Χριστόδουλος, όταν επεσκεύθη το τρεμοσβήνον “Φαναρι” κατά το 1998.
Τότε, όλοι οι σύνοδοι του Χριστοδούλου, πλην τον Επισκόπων, εξευτελίσθησαν με “Νεο-Βαρβαρικο” τρόπο. Δηλαδή, υπεχρεώθησαν να πέσουν ξάπλα στο έδαφος, μπρούμητα, για να προσκυνήσουν τον κ. Βαρθολομαίο. Διότι τάχα, αυτό προβλέπει το δικό του “Ψευτο-Βυζαντινό” Τυπικό. Αυτό προσέταξαν οι ξενόδουλοι άσημοι Νεο-Σατραπίσκοι της εποχής μας. Ο Χριστόδουλος έπνεε μένεα, αλλα το ήπιε ολόκληρο το πικρό ποτήρι «μέχρι τρυγός» (= μέχρι τον πάτο). Για να υποστή αργότερα και τον τηλεοπτικό διασυρμό του «Βοσπορίτικου» «Αφωρισμού-Ακοινωνησίας», το 2005.

Περιττό να αποκαλύψουμε πως, προσωπικός τριπλά πολεμήσαμε, αρνηθήκαμε και φυσικά δεν υπέστημεν τον δουλικό αυτό εξευτελισμό της γελοίας προσκυνήσεως του Σκιώδους Πατριάρχου.
Αξιοσημείωτο πως, οι Έλληνες, ποτέ δεν προσκυνούσαν τον Βασιλιά τους. Αυτό υφίσταντο μόνον οι απολίτιστοι βάρβαροι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΡΥΘΡΟ ΦΕΣΙ
Όσοι θα συμμετασχουν στην προπαγανδιστική αυτή “Φιέστα” του “Οφφικίου-

Τσιόδρα”, εαν συνειδητά εμβαθύνουν εκκλησιολογικά και πατριωτικά, ασφαλώς θα ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ, θυμωμένοι, καταπικραμένοι, ποδοπατημένοι και με βαθύ άλγος ψυχής με τις “Φαναριώτικες Χορογραφίες”. Διότι θα υποχρεωθούν να κύψουν δουλικά και να φορέσουν βαρύτατο Ερυθρό “Φεσι”.

Ας τείνουμε ευήκοο ους, του Κυρίου παραγγέλοντος:
《… Οἱ βασιλεῖς τῶν ἐθνῶν κυριεύουσιν αὐτῶν· καὶ οἱ ἐξουσιάζοντες αὐτῶν εὐεργέται καλοῦνται· ὑμεῖς δὲ οὐχ οὕτως, …》(Λουκ. κβ 25-26).

agonasax.blogspot.com