Το παρόν άρθρο αφορά καθαρά σκέψεις και απόψεις του αρθρογράφου.

Δεν είναι τίποτα δεδομένο αλλά και τίποτα δεν υιοθετείται. Όσο ακόμα υπάρχει μια τυπική ελευθερία λόγου, θα λέμε την γνώμη και την άποψή μας, χωρίς να θίγουμε ή να προσβάλλουμε κανέναν.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μία αναδυόμενη μυστική απολυταρχική παγκόσμια διακυβέρνηση.

Πολλές θεωρίες βασίζονται γύρω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που στις μέρες μας βλέπουμε να υλοποιούνται στην πράξη με γοργούς ρυθμούς.

Η βάση για πολλούς ως προς αυτό θεωρείται ως μια μυστική ελίτ εξουσίας με κρυφή ατζέντα που έχει σκοπό να κυριαρχήσει τελικά στον κόσμο, αφενός δια μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιου κυβέρνησης, η οποία θα αντικαταστήσει τα κυρίαρχα Έθνη-Κράτη, αφετέρου δια μέσω μιας προπαγάνδας που θα καλύπτει όλα τα θέματα.

Η γενική ιδεολογία βασίζεται στο καλωσόρισμα και καθιέρωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως ολοκλήρωση της προόδου της Ιστορίας για τον ανθρώπινο και μη παράγοντα. Θα λέγαμε πως οι ιδανικοί πολίτες ως προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι αυτοί που συναινούν άνευ όρων και αντιδράσεων στα παγκόσμια γεγονότα και τις εξελίξεις που συμβαίνουν και θα συμβούν. Θεωρείται σήμερα πως πολλά σύγχρονα πρόσωπα με επιρροή θεωρήθηκαν σαν μέλη της μυστικής οργάνωσης η οποία λειτουργεί δια μέσω οργανώσεων-βιτρίνα για να ενορχηστρώσει σημαντικά πολιτικά και οικονομικά γεγονότα, τα οποία ποικίλουν από την πρόκληση συστημικών κινδύνων έως του να σπρώχνουν για «θεραπείες σοκ» την οικονομία, σε Εθνικό ή Πολυεθνικό επίπεδο για να επιτύχουν σταδιακά την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Σήμερα η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις, κυβερνούν τον κάθε Λαό λίγο πολύ με την ίδια τακτική. Όσοι αρνούνται να ακολουθήσουν την Παγκόσμια Τάξη εκσυγχρονισμού, πιθανόν να έχουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα αλλά ίσως και ατομικά.

Αν σήμερα διαβάσει ένας άνθρωπος τις παγκόσμιες ειδήσεις, από τα πρωτοσέλιδα ακόμα θα δει ότι σχεδόν διαβάζει Ελληνικές ειδήσεις.

Αυτό όχι γιατί ασχολούνται με την Ελλάδα, αλλά γιατί οι αντζέντες της κάθε χώρας στον τρόπο χειρισμού των γεγονότων είναι ακριβώς ίδιες.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πλέον όχι μόνο είναι ορατή αλλά την ζούμε, η κανονικότητα των προηγούμενων ετών δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει.

Είτε το θέλουν πολλοί και το οραματίζονται είτε όχι, είτε είναι έτοιμοι να ενδώσουν σε οποιαδήποτε απαίτηση είτε όχι, πίσω δεν ξαναγυρνάει η κοινωνία. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ήρθε και θα μείνει (εκτός και αν ο τριαδικός θεός έχει άλλα σχέδια)

Ο κόσμος δυσκολεύεται να δεχθεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων διότι αρνείται να δεχθεί το αίσθημα για πολλούς υποταγής, για άλλους ευχαρίστησης, για άλλους κάτι καινούργιο και δυσνόητο, για άλλους απλώς μια θεωρία συνομωσίας.

Όσο εκσυγχρονίζεται το οτιδήποτε από μία επιστήμη, ένα μηχάνημα, μια μέθοδο, τόσο πιο πολύ δεσμεύεται ο άνθρωπος στο δημιούργημά του.

Πλέον το δίλημμα για τον αρθογράφο είναι:
ή αλλάζει όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός σε στροφή πειθαρχίας άνευ όρων και εκσυγχρονισμού, ή οι παγκόσμιες απρόβλεπτες πολεμικές αναταραχές πιθανόν είναι προ των πυλών, που και πάλι η ανθρωπότητα θα γυρίσει εκατονταετίες πίσω.

     Όπως καταλαβαίνουνε ένα επαναστατικό, μαχητικό, δυναμικό, ελεύθερο και απροσκύνητο πνεύμα, δεν έχει θέση στην Νέα Εποχή, στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ας κάνω ένα πείραμα με μερικές φανταστικές προτάσεις που θα θέσω στον εαυτό μου, χωρίς να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Οποιαδήποτε σύμπτωση η ομοιότητα είναι απλώς τυχαίο γεγονός.

Θέλω να πάω σχολείο.

Θέλω να βρω δουλειά.

Θέλω να ταξιδέψω.

Θέλω να μπορώ να πάω μια βόλτα χωρίς περιορισμό.

Θέλω να πάω σε ένα εστιατόριο να φάω.

Θέλω να λέω ελεύθερα την γνώμη μου.

Θέλω να ασκώ τα θρησκευτικά μου καθήκοντα.

Θέλω να προγραμματίσω το αύριό μου.

Θέλω να εξουσιάζω τον εαυτό μου.

Θέλω να εξουσιάζω τα θέλω μου.

Αυτές οι προτάσεις έχουν κάτι το παράνομο; Φυσικά και όχι!

Και τώρα ας αναρωτηθώ είμαι ελεύθερος να κάνω πράξη τα θέλω μου;
Μήπως πρέπει να δώσω κάτι για να μου δωθεί κάτι ελεγχόμενα;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ιστορία θα δικαιώσει, ή τους ΜΕΝ, ή τους ΔΕ. Αλλά βέβαια η ιστορία δεν γράφεται ποτέ από τους πρωταγωνιστές.

Γράφει: Γ.Η

Crime & Study | Έγκλημα & Μελέτη