Σε αυτό το έντυπο, οι ισχυρισμοί που επικαλείται η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι κατάπτυστοι, στερούνται οποιασδήποτε επιστημονικής εγκυρότητας και δε βασίζονται σε καμία τεκμηριωμένη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ επιστημονική μελέτη.
Ας αποδομήσουμε ένα ένα το κάθε ερώτημα λοιπόν παραθέτοντας τον ισχυρισμό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και ταυτόχρονα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε κάθε ένα ερώτημα.
Να μην ξεχνάμε πως έχει επιβληθεί σιωπηλό μορατόριουμ απαγόρευσης δηλώσεων μου από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με εντολές ΆΝΩΘΕΝ από αρχές Ιούνη.

ΕΡΩΤΗΣΗ 1/12
Πολλά νέα ζευγάρια έρχονται και ρωτούν αν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, διότι ο γιατρός τούς είπε: «Αν θέλετε να τεκνοποιήσετε, δεν πρέπει να κάνετε το εμβόλιο». Ποια είναι η αλήθεια;


Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Δεν υπάρχει κίνδυνος για την τεκνοποίηση από τον εμβολιασμό. Δεν έχει διαπιστωθεί βλαπτική επίδραση από το εμβόλιο στη γονιμότητα ανδρών και γυναικών. Σύμφωνα με μελέτες, τα εμβόλια mRNA μπορούν να χορηγηθούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, καθώς εκτιμάται πως δεν θέτουν σε κίνδυνο την έγκυο ή το έμβρυο, διότι δεν είναι εμβόλια με ζώντες εξασθενημένους ιούς. Το mRNA στο εμβόλιο αποδομείται γρήγορα, με τις συνήθεις κυτταρικές διεργασίες και δεν εισέρχεται στον πυρήνα του κυττάρου.

Πραγματικότητα
Τα εμβόλια για τον SARS-CoV-2 έδειξαν στη μελέτη με τίτλο Preliminary findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons πως από τις 35691 έγκυες γυναίκες, συμμετείχαν ενεργά στη μελέτη ουσιαστικά οι 3958, από τις οποίες ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη είχαν οι 827. Με τον όρο όμως ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, η μελέτη εννοεί και τις αποβολές.
Ο πίνακας που περιέχει την κρυμμένη πληροφορία για τα πραγματικά νούμερα των αποτυχημένων και επιτυχημένων κυήσεων, είναι ο πίνακας 4. Στον πίνακα 4 αναγράφεται ότι από τις 827 γέννες, οι 104, ήταν αποτυχημένες από αποβολή. Αρχικά χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, να σχολιάσουμε ότι το ποσοστό θνητότητας εμβρύου με αυτά τα νούμερα που ανέρχεται σε 12,6% είναι υπερβολικά μεγάλο, αν τυχόν πάμε σε επίπεδο πόλης ή χώρας.
Στην περιγραφή με μικρά γράμματα, αναγράφει ότι από τις 827, οι 700 γυναίκες έκαναν το εμβόλιο, το τρίτο τρίμηνο. Αν κάνουμε την αφαίρεση, αυτό σημαίνει ότι οι 827-700 = 127 γυναίκες έκαναν το εμβόλιο είτε το πρώτο, είτε το δεύτερο τρίμηνο. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι, από τις 127 γυναίκες, οι 104 απέβαλαν. Μιλάμε δηλαδή για ένα ποσοστό θνητότητας εμβρύου μετά το εμβόλιο, περίπου 82% για πρώτο ή δεύτερο τρίμηνο.
Λίγο πιο κάτω, αναγράφει ότι οι 96 από τις 104 γυναίκες απέβαλαν πριν την 13η εβδομάδα, δηλάδη πάνω στο στάδιο της οργανογένεσης, το οποίο είναι από τα πιο σημαντικά και βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο. Μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 92,3%. Οι υπόλοιπες 8 που εμβολιάστηκαν στο 2ο τρίμηνο, αποτελούν το 7,7%.
Το ότι γεννήθηκαν 724 παιδιά από μητέρες που έκαναν το εμβόλιο στο τρίτο τρίμηνο, επουδενεί λόγω δεν διασφαλίζει ότι τα παιδιά αυτά μεγαλώνοντας δεν θα αποκτήσουν προβλήματα από ότι πέρασε μέσα από την μητέρα και το προσδόκιμο ζωής τους.
Το ποσοστό αποβολών συνδυαστικά για το πρώτο και δεύτερο τρίμηνο, είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ και ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ για το πρώτο τρίμηνο αποκλειστικά.
Την μελέτη και τον πίνακα 4 μπορείτε να τα βρείτε στο μπλογκ μας:
https://widegenerationinformation.blogspot.com/…/blog…


Τέλος, οι γυναίκες που έφεραν στον κόσμο το παιδί τους, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι επιπτώσεις θα υπάρξουν στις ίδιες ως λεχώνες ή στα νεογνά τους διότι απαιτούνται πολλά χρόνια μελετών για να βγούν ασφαλή συμπεράσματα. Η επιστήμη δεν είναι FAST TRACK ούτε FAST FOOD, αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες! Ειδικά από τη στιγμή που οι επιπτώσεις των σκευασμάτων χωρίζονται σε βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες! Πότε προλάβατε και ελέγξατε την υγεία της λεχώνας και του νεογνού από τη γέννηση του μέχρι την ενηλικίωση του;

Τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο;
Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Τα εμβόλια δοκιμάζονται πριν πάρουν την άδεια κυκλοφορίας σε χιλιάδες εθελοντές και, εφόσον κριθούν αποτελεσματικά και ασφαλή, χορηγούνται στο ευρύ κοινό. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 3.510.000.000 δόσεις εμβολίων σε όλο τον κόσμο.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2/12
Τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο;


Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Τα εμβόλια δοκιμάζονται πριν πάρουν την άδεια κυκλοφορίας σε χιλιάδες εθελοντές και, εφόσον κριθούν αποτελεσματικά και ασφαλή, χορηγούνται στο ευρύ κοινό. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 3.510.000.000 δόσεις εμβολίων σε όλο τον κόσμο.

Πραγματικότητα
Τα εμβόλια για τον SARS-CoV-2 είναι πειραματικά και με έγκριση ειδικής άδειας, για τους σκοπούς της παρακολούθησης και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων τους. Ο 1ος κύκλος πειραματικών δεδομένων για τα σκευάσματα αυτά θα τελειώσει μέσα στο 2023 και όσοι αποφασίζουν να εμβολιαστούν, συμμετέχουν οικειοθελώς στην πειραματική μελέτη που διεξάγεται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.
Ο ισχυρισμός της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ότι δοκιμάζονται πριν πάρουν την άδεια κυκλοφορίας απευθύνεται στην επόμενη φάση που χρονολογικά τοποθετείται μετά το 2023. Το γεγονός ότι έχουν γίνει 3.510.000.000 δόσεις εμβολίων σε όλο τον κόσμο είναι από μόνο του ΜΟΝΟ ανησυχητικό για τις βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των σκευασμάτων αυτών στο ανθρώπινο σώμα.
Ήδη, έχει αποκωδικοποιηθεί ο μηχανισμός αλληλεπίδρασης των σκευασμάτων αυτών μετά την είσοδο τους στο ανθρώπινο σώμα και έχουν αποσαφηνιστεί οι βλαβερές επιπτώσεις τους σε διαφορετικά όργανα και στη δημιουργία παθήσεων στους εμβολιασμένους. Η εμφάνιση συμπτωμάτων τοποθετείται χρονικά από μερικά λεπτά μετά τη λήψη του σκευάσματος μέχρι μερικά χρόνια μετά τη χορήγηση τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3/12
Υπάρχουν αντισώματα για τη θεραπεία ασθενών; Στην Ελλάδα, υπάρχει αυτή η θεραπεία; Γιατί δεν χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερο αριθμό;


Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία για τη νόσο CoViD-19. Στις προσπάθειες θεραπευτικής αντιμετώπισης της νόσου, περιλαμβάνεται η χορήγηση αντισωμάτων (γ- σφαιρίνη, μονοκλωνικά), τα οποία έχουν χορηγηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις και στη χώρα μας, χωρίς όμως να αποτελούν θεραπεία για τη νόσο.

Πραγματικότητα
Θεραπείες πειραματικές ή με έγκριση ειδικής άδειας, όπως ακριβώς έχουν και τα σκευάσματα των εμβολίων, ΥΠΑΡΧΟΥΝ και είναι πολλά!
REGENERON – Μονοκλωνικά αντισώματα από Οκτώβρη 2020
Ellie Lilly – Μονοκλωνικά αντισώματα από Οκτώβρη 2020
(στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών υπήρχαν μονοκλωνικά αντισώματα για τους ‘ημέτερους’ του Συστήματος που θα αρρώσταιναν, κατόπιν συμφωνίας του κ. Κοντοζαμάνη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου)
Ίδρυμα Rockefeller – Πολυκλωνικά αντισώματα από Μάρτη 2021
Ιαπωνικά Πανεπιστήμια – Πολυκλωνικά αντισώματα από τέλος πρώτου μισού του 2021
Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου με Τ λεμφοκύτταρα από Νοέμβρη 2020
MenidiMedica – Πειραματικό in vitro σκεύασμα με νανοτεχνολογία από Απρίλη 2020
Υπάρχοντα φαρμακευτικά σκευάσματα:
Ομάδα Κώστα Πουλά Πανεπιστήμιο Πατρών – Ιμικιμόδη και φυσιολογικός ορός
Αμανταδίνη
Ιβερμεκτίνη
Τοσιλιζουμάμπη (με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα – το 35% των βαριά αρρώστων σε ΜΕΘ έχει θετική έκβαση με το εν λόγω σκεύασμα)
και φυσικά, το δικό μας σώμα, το ανοσοποιητικό μας σύστημα που οι τελευταίες μελέτες απέδειξαν πως παράγει αντισώματα έναντι του SARS-CoV-2 διότι ο συγκεκριμένος ιός είναι ΙΔΙΟΣ με τους υπόλοιπους κοινούς ανθρώπινους κορωνοϊούς με τους οποίους έχουμε έρθει σε επαφή στο παρελθόν.

_______________________________

ΕΡΩΤΗΣΗ 4/12
Πώς είναι δυνατό, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να παραχθεί αποτελεσματικό και πιστοποιημένο εμβόλιο;


Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Η πανδημία, γενική απειλή για την ανθρωπότητα, συνέβαλε στην παγκόσμια συνεργασία επιστημόνων και ερευνητικών κέντρων, που χρηματοδοτήθηκαν για να εφαρμόσουν μία καινοτόμο τεχνολογία για την παρασκευή εμβολίων, τα οποία δοκιμάστηκαν σε εκατοντάδες χιλιάδες εθελοντές. Είναι αυτονόητο ότι τα στάδια εκτίμησης της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των εμβολίων και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν παρακάμπτονται ποτέ, καθώς πάντα η παραγωγή εμβολίων θα πρέπει να πληροί τις δύο αυτές απαρέγκλιτες παραμέτρους: την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια.


Πραγματικότητα
Δε μιλάμε για ΠΑΝΔΗΜΙΑ αλλά για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που σωστά στην αρχή ο Π.Ο.Υ. έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αλλά στην πορεία ΕΠΡΕΠΕ να άρει τον γενικό παγκόσμιο συναγερμό διότι τα επιστημονικά δεδομένα δεν πιστοποιούσαν ΠΟΥΘΕΝΑ την ύπαρξη ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.


Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ να θέτεις στην κυκλοφορία πειραματικά σκευάσματα, τα οποία απέδειξαν πως προκαλούν μια πληθώρα παρενεργειών, παρακάμπτοντας φαρμακοκινητική, ευπαθείς ομάδες στις μελέτες (στην συντριπτική πλειοψηφία, οι προκαταρκτικές μελέτες έγιναν σε υγιείς ενήλικες και με το να παρουσιάζουν τα σχετικά ποσοστά αποτελεσματικότητας έναντι των πραγματικών απόλυτων ποσοστών αποτελεσματικότητας), παρενέργειες και ηλικιακές ομάδες που όντως κινδυνεύουν από τον SARS-CoV-2 (όπως και από κάθε αιτιολογία μικροβιακής ή ιικής προέλευσης).
Διαβάστε λεπτομέρειες στο μπλογκ μας για τα απόλυτα και σχετικά ποσοστά αποτελεσματικότητας και για το πόσα άτομα πρέπει να εμβολιαστούν ώστε 1 από εμάς να έχει τη σχετική αποτελεσματικότητα ενώ ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι να ζούμε με τον φόβο του πότε χρονικά θα εκδηλωθούν οι επιπτώσεις των εμβολίων στον οργανισμό μας!


https://widegenerationinformation.blogspot.com/…/blog…