ΕΡΩΤΗΣΗ 5 / 12
Στον εμβολιασμένο θα υπάρξουν θανατηφόρες παρενέργειες τα επόμενα χρόνια;

Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Τα σύγχρονα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται κατά του κορωνοϊού SARS-COV-2 είναι ασφαλή. Από όλα τα γνωστά εμβόλια που χορηγούνται στην παιδική ηλικία, δεν καταγράφονται θανατηφόρες παρενέργειες εδώ και δεκαετίες. Άλλωστε, το συστατικό (αντιγόνο) των εμβολίων καταστρέφεται από τον ίδιο τον οργανισμό μόλις προκαλέσει παραγωγή αντισωμάτων που συμβάλλουν στην προστασία μας. Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων παρουσιάζονται τις πρώτες εβδομάδες από τη χορήγησή τους, είναι ήπιες και βραχυπρόθεσμες και δεν εμφανίζονται σε όλους.

Πραγματικότητα
Κανένα σύγχρονο δεδομένο δεν πιστοποιεί πως τα πειραματικά αυτά σκευάσματα των εμβολίων έναντι του SARS-CoV-2 είναι ασφαλή. Το αντίθετο συμβαίνει! Λεπτομέρειες θα βγούν σύντομα δημόσια με όλο το εύρος των παρενεργειών που προκαλούν σε όλο το σώμα μας.
Μη συγχέετε τα ήδη γνωστά και αποδεδειγμένα για την αποτελεσματικότητα τους εμβόλια έναντι ιών που δε μεταλλάσονται ή υπόκεινται σε σπάνιες μεταλλάξεις με τα πειραματικά αυτά σκευάσματα έναντι του SARS-CoV-2 ή της κοινής γρίπης που κάθε χρόνο υπόκεινται σε τροποποιήσεις. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο μόνος σκοπός σας για να κάνετε αυτή τη σύγκριση είναι για να περιχαρακωθείτε πίσω από αφελή επιχειρήματα ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΕΚΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!


Οι μελέτες δείχνουν πως η γενετική πληροφορία και οι ακίδες πρωτεϊνης S δε μένουν στον μυϊκό ιστό παρά μόνο το 25% της συνολικής ποσότητας του εμβολίου και το υπόλοιπο ταξιδεύει σε όλο μας το σώμα μέσω των αιμοφόρων αγγείων! Πόσα ψέμματα ακόμα θα πείτε;
Οι παρενέργειες, από ήπιες αλλεργίες μέχρι στείρωση, ανακοπή, εγκεφαλικό, αποβολή και διακοπή κύησης, θρόμβοι, κτλ., επαναλαμβάνω, χωρίζονται σε βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες με δυνατότητα χρονικής έκφρασης από λίγα λεπτά μετά τη χορήγηση του πειραματικού σκευάσματος μέχρι μερικά χρόνια μετά από τη χορήγηση του (ξεχάσατε μήπως όταν σας μιλούσαμε τόσους μήνες πριν για:

  1. θρομβώσεις και όλο το σύστημα είχε λυσσάξει εναντίον μας; Και που τελικά αποδειχτήκαμε 100% ΣΩΣΤΟΙ
  2. μυοκαρδίτιδες σε νεαρά άτομα και εφήβους και φέρελπεις πολιτικοί μαζί με τα κουαξ κουαξ μας έβαζαν ταμπέλλες περί ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ, ΗΜΙΤΡΕΛΛΩΝ, ΑΝΟΗΤΩΝ; Από αρχές Ιούλη 2021, αναγκάστηκαν οι ίδιες οι παραγωγές εταιρείες να βγάλουν ενημερωτικό φυλλάδιο προς όλους τους ιατρούς για τις παρενέργειες αυτές. Ένα συγνώμη ακόμα δεν ακούστηκε από τους κυρίους αυτούς για την αποκατάσταση της αλήθειας!).Η διαφορά μας είναι ότι στον πόλεμο συμφερόντων σας που προσπαθείτε να κατακρεουργήσετε υπολήψεις και ανθρώπους, απαντάμε με το λόγο της Αλήθειας και μόνο! Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, θυμήσου και εσύ με τη σειρά σου, ποιος είναι ο ρόλος σου και Ποιού τον Λόγο πρέπει να κυρήττεις! Και φυσικά, ποιό το νόημα του Λόγου του Κυρίου!

ΕΡΩΤΗΣΗ 6/12
Υφίσταται έλεγχος της προσωπικότητας μέσα από το εμβόλιο;

Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Το εμβόλιο δεν επιδρά στην προσωπικότητα του εμβολιαζόμενου ατόμου.

Πραγματικότητα
Ναι, δεν επιδρά στην προσωπικότητα του εμβολιασμένου το πειραματικό σκεύασμα.
Επιδρά ψυχολογικά ΜΟΝΟ πάνω του αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης του. Νομίζει ο εμβολιασμένος πως είναι άτρωτος πλέον και ελεύθερος να επιστρέψει στην κανονικότητα που του έχουν πλάσει στον εγκέφαλο τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και οι ‘επίσημοι’ αφερέγγυοι κρατικού φορείς.
Έτσι, δε θέλει να δεχτεί ο κάθε εμβολιασμένος πως ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΒΑΡΙΑ (αναλόγως τον σωματότυπο του, το ιστορικό υποκείμενων νοσημάτων του, την κατάσταση του ανοσοποιητικού του, την ηλικιακή του ομάδα, κτλ.) από παρενέργειες του εμβολίου ή από τα συμπτώματα του ιού.


Κανένα πειραματικό εμβόλιο έναντι του SARS-CoV-2 δε σου αλλάζει την προσωπικότητα, δε σε σώζει (πόσο μάλλον από τη στιγμή που το 99.97% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει στο ανσοσοποιητικό του σύστημα

κύτταρα μνήμης έναντι των παρελθοντικών συναντήσεων του με τους άλλους εκπροσώπους των κοινών ανθρώπινων κορονοϊών) και ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ δεν μπορεί να σταθεί δικαιωματικά και νόμιμα.

ΕΡΩΤΗΣΗ 7/12
Περιέχει το εμβόλιο μαγνητισμό ή νανοσωματίδια ή «τσιπάκι»;

Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Τα εμβόλια έναντι της CoViD-19 δεν περιέχουν μικροτσίπ. Αυτές είναι εξωπραγματικές θεωρίες, οι οποίες βασίζονται σε μία λανθασμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης, που πραγματοποιείται στο Διαδίκτυο. Με νανοσωματίδια καλύπτονται τα μόρια mRNA, τα οποία αποβάλλονται ταχύτατα από τον οργανισμό. Τα συστατικά των εμβολίων αναγράφονται στο φύλλο οδηγιών του προϊόντος.

Πραγματικότητα
Τα πειραματικά σκευάσματα εμβολίων έναντι του SARS-CoV-2 δεν περιέχουν μικροτσίπ. Τα νανοσωματίδια όμως που χρησιμοποιούνται ως έκδοχα στα σκευάσματα αυτά παραμένουν για χρόνια είτε στο σημείο εισόδου του εμβολίου στο σώμα είτε εντοπίζονται στον εγκέφαλο των εμβολιασμένων και προκαλούν μια σειρά από παθήσεις όπως νευρολογικής φύσεως.


ΕΡΩΤΗΣΗ 8/12
Το βασικό επιχείρημα ορισμένων είναι ότι το εμβόλιο περιέχει εμβρυϊκά κύτταρα και όταν δέχεσαι το εμβόλιο είναι σαν να σκοτώνεις το έμβρυο, για να ζήσεις εσύ. Θα πρέπει να διευκρινιστεί από επιστήμονες, όσον αφορά στα στοιχεία που περιέχονται στο εμβόλιο. Πολλοί από τους χριστιανούς βρίσκονται σε σύγχυση. Υπάρχουν και γιατροί οι οποίοι διαφωνούν. Τελικά, στα εμβόλια χρησιμοποιούνται εμβρυϊκά κύτταρα;

Ισχυρισμός Ιεράς Συνόδου Εκκλησίας Ελλάδος
Κανένα από τα εμβόλια CoViD-19 που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας δεν περιέχει εμβρυϊκά κύτταρα. Πιο συγκεκριμένα, εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές (όχι ο εμβρυϊκός ιστός) χρησιμοποιούνται μερικές φορές στη διαδικασία παρασκευής εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων έναντι της CoViD-19. Οι εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές προέχονται από ιστούς εμβρύων από θεραπευτική διακοπή της κύησης και ελήφθησαν εδώ και δεκαετίες (1960, 1973, 1985). Αυτά τα κύτταρα αναπαράγονται έκτοτε στο εργαστήριο και αφαιρούνται πριν από την ολοκλήρωση της παρασκευής αντίστοιων εμβολίων. Δεν τίθεται, λοιπόν, ζήτημα χριστιανικής ηθικής για τη χρήση των εμβολίων, τα οποία σώζουν ζωές.

Πραγματικότητα
Τα πειραματικά σκευάσματα εμβολίων έναντι του SARS-CoV-2 όπως και τα υπόλοιπα μακροχρόνια δοκιμασμένα εμβόλια έναντι ασθενειών που εξαλείφθηκαν από τα τελευταία (εδώ δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση και προσπάθεια είσοδου των πειραματικών σκευασμάτων έναντι του SARS-CoV-2 στην οικογένεια των τελευταίων μακροχρόνια δοκιμασμένων εμβολίων), παράγονται με τη χρήση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών (μετά από διακοπή κύησης) και στο τελικό προϊόν οι υπάρχουσες τεχνολογίες αφαίρεσης τους ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ την πιθανότητα να περιέχονται υπολείμματα γενετικού υλικού από τις κυτταρικές αυτές σειρές. Αυτή είναι η αλήθεια και η στυγνή πραγματικότητα!

Πηγή: https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/07/2_28.html?m=1