Αγαπητά μας μέλη

το βίντεο της ομιλίας του κυρίου Ποντίκα, που έκανε στις 9/7/, κατέβηκε από του youtube λόγω «ιατρικής παραπληροφόρησης». Η δικαιολογία ήταν ότι παραβιάζει τους όρους της κοινότητας με λεγόμενα που έρχονται ενάντια στα λεγόμενα του Π.Ο.Υ.
Πιστεύουμε ότι ο κύριος λόγος, ήταν ότι φανέρωσε μία πληροφορία την οποία οι γιατροί έιχαν την υποχρέωση να μας πουν, και την έκρυβαν τεχνιέντως. Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο μας,

Η αρχική ανάρτηση του κυρίου Ποντίκα στο facebook:

θυμάστε το Live στις 9 Ιουλίου που μιλήσαμε για ένα σωρό ωραία θέματα; Εκεί έπιασα και ένα θέμα το οποίο είναι κατά τα άλλα ευαίσθητο, γιατί το αγαπητό youtube μου το κατέβασε με την δικαιολογία ότι παραβιάζω τους όρους της κοινότητας, για ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.

Τι ήταν αυτό το ευαίσθητο θέμα λοιπόν; Μα… η σειρά εξετάσεων που είναι να κάνει ένας άνθρωπος πριν ή/και μετά το τρύπημα. Τις είχα ξανα αναφέρει και γραπτά περίπου αρχές Ιούνη, αλλά χάθηκαν μέσα στη ροή με τόσα που πρέπει να ξέρετε.

Βλέπετε, η αιματολογική εταιρεία, έχει παραθέσει ΟΛΕΣ τις εξετάσεις (που αναφέρθηκαν στο βίντεο) με λεπτομέρεια που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση από τις 6 Μαίου 2021.

Και καλά θα σκεφτεί κάποιος… γιατί ο γιατρός μου δεν τις είδε να μου πει ποιες είναι; Γιατί πόσοι γιατροί πιστεύετε ότι κοιτάνε την ιστοσελίδα της αιματολογικής εταιρείας κάθε μέρα; Και πόσοι γιατροί θα σας πούνε ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ τις πληροφορίες για το σκεύασμα που παρέχεται στα εμβολιαστικά κέντρα; Πόσοι γιατροί θα σας πουν κάντε εξετάσεις;

Και καλά θα σκεφτεί κάποιος…. καλά ο οικογενειακός γιατρός ή ο ειδικευμένος με την πάθηση που έχω… αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και στα social media με όλα τα φώτα της δημοσιότητας απάνω τους γιατί δεν μας τα λένε; Είτε γιατί δεν ήξεραν την ύπαρξη της συγκεκριμένης ανάρτησης της αιματολογικής εταιρείας, είτε γιατί δεν θέλουν/πρέπει να τα πούνε.

Και που είστε; Τώρα που μιλάμε για εξετάσεις, από αύριο Πέμπτη (γιατί σήμερα είναι επίσημα Τετάρτη) άνοιξε η πλατφόρμα για τα παιδιά 15-17 ετών. Ποιος γονιός θα πάει να ζαλίσει τον έρωτα σε γιατρό να μάθει για τα σκευάσματα; Ποιος γονιός θα ζητήσει να κάνει εξετάσεις στο παιδί του, να δει αν έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι; Ποιος γιατρός θα ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ; Ποιος γιατρός ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ; Ποιός γιατρός ΘΑ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ; Ποιος γιατρός ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;

Αλλά ξέχασα… δεν σας λένε τίποτα, σας αφήνουν να νοσήσετε, και όταν έρθει η ώρα, θα καταγράψουν τη νόσηση ότι δεν είναι από το εμβόλιο (αν μπορέσουν να το αποδείξουν) και για κίτρινη κάρτα ούτε λόγος. Μη δείξουμε ότι τα τρυπήματα είναι τόσο επιζήμια… θα μας λείψουν οι επιχορηγήσεις από τον χρηματοδότη.

Ντροπή στους γιατρούς που σιώπησαν, ντροπή στους γιατρούς που σιωπούν. Ακόμα μεγαλύτερη ντροπή στους γιατρούς που θα φτάσει αυτή η δημοσίευση στα μάτια τους και θα συνεχίσουν να σιωπούν.

Και που είστε; Ενήλικες, γονείς, έφηβοι…. ντροπή και σε εσάς, αν από εδώ και στο εξής δεν ψάξετε για τα δικαιώματα σας. Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο μας.

Μετά τιμής και σεβασμού στην ντροπή, που λειτουργεί σαν κάθαρση για τον εγωισμό.

Υ.Γ. Όλα τα βίντεο υπάρχουν ήδη και σε άλλη πλατφόρμα σε περίπτωση που το youtube αποφασίσει να μας ρίξει οριστικά το κανάλι. Γιατί στην τελική δεν τους έχουμε ανάγκη.

https://widegenerationinformation.blogspot.com/2021/07/blog-post_13.html