Αγαπητά μας μέλη,

κατόπιν συνομιλίας με τον κύριο Αντωνιάδη, η ομάδα Αντωνιάδη-Ποντίκα προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:

Η μήνυση για την ψεύτικη πανδημία, δεν κατατέθηκε στις 28 Ιουνίου 2021. Η ανακοίνωση αυτή έγινε στο facebook Και στο Mewe, αλλά λόγω φόρτου εργασίας, η ομάδα μας αμέλησε να ενημερώσει και το viber. Σας ζητούμε συγνώμη και ζητάμε την κατανόηση σας. Οι λόγοι που έγινε μία πρώτη ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν πολλοί και δεν έχουμε την δυνατότητα να μπούμε σε λεπτομέρειες.

Αναλογιστείτε παρακαλώ πόσο δύσκολο θα ήταν για τον κάθε έναν από εσάς να τα βάλετε με ένα διεφθαρμένο σύστημα πάνω από ένα χρόνο και να μαζεύετε κομμάτι κομμάτι στοιχεία με τον κίνδυνο της σωματικής και ψυχικής σας ακεραιότητας. Χωρίς να θέλουμε να είμαστε κατηγορηματικοί, στην πλειοψηφία σας, θα είχατε λυγίσει. Αντικειμενικά, η επιστημονική ομάδα που βοηθάει τους κ.κ. Αντωνιάδη-Ποντίκα, γνωρίζουμε ότι κανένας από εμάς δεν θα άντεχε και το παραδεχόμαστε ανοιχτά. Για αυτό το λόγο στηρίζουμε τους εν λόγω κυρίους στον αγώνα τους. Ο κ. Αντωνιάδης με την πολύτιμη βοήθεια του κυρίου Ποντίκα, ότι έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το χρόνο, το έχει καταφέρει με προσωπικό κόστος σε όλους τους τομείς και με μόνο όφελος αυτό που μελλοντικά προσδοκούμε όλοι ότι θα έρθει.

Μας ενημέρωσε, ότι προς το παρόν, δεν θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για μελλοντική κατάθεση. Η επόμενη ανακοίνωση για την κατάθεση της μήνυσης, θα γίνει μετά το πέρας της.

Κατανοούμε ότι διανύουμε καιρούς που η πίστη κλονίζεται εύκολα. Εμείς σαν ομάδα που βοηθάει τους κ.κ. Αντωνιάδη και Ποντίκα, εξακολουθούμε να μην χάνουμε την πίστη μας σε εκείνους, γιατί δεν κατακρημνίζεται όλο του το έργο (οι άνθρωποι που έσωσε από του χάρου τα δόντια και εκείνοι για τους οποίους παλεύει για δικαίωση) για μία ημερομηνία.

Για τα μέλη που δεν έχουν facebook και viber, το Makeleio.gr Και το nikosantoniadis.tv έχουν όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε, και τις τελευταίες ανακοινώσεις. Παρακαλούμε πέραν του viber, Να τα επισκέπτεστε τακτικά, για να βλέπετε τα τελευταία νεα.

Με εκτίμηση
Επιστημονική ομάδα Αντωνιάδη-Ποντίκα.