«Εμείς κρατήσαμε και δικαιωθήκαμε την γραμμή της Εκκλησίας μας και χαίρομαι που ο λαός μας άκουσε τη φωνή της Εκκλησίας, άκουσε τη φωνή της Ιεράς Συνόδου και το απέδειξε ότι το βράδυ της Αναστάσεως πλημμύρισε τους Ναούς την ώρα κατά την οποίαν η Ιερά Σύνοδος είχε ορίσει και οι Μητροπολίτες μας. Χαιρόμεθα αδελφοί μου διότι ακούτε τη φωνή της Εκκλησίας και δεν παρασύρεστε από λαοπλάνους. Δεν παρασύρεστε από ανθρώπους οι οποίοι είναι πλανεμένοι και λένε τα δικά τους, και δεν παρασύρεστε από σχισματικούς.

Θερμά συγχαρητήρια!! Νίκησε το φως, νίκησε η αλήθεια, νίκησε ο Χριστός. Αυτοί οι άνθρωποι απομονώθηκαν. Απομονώθηκαν από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Αυτό έκανε την Εκκλησία σήμερα διπλά χαρούμενη, για την Ανάσταση του Χριστού μας αλλά και καθότι ο λαός εμπιστεύεται την Εκκλησία του και ακολουθεί την Εκκλησία του. Και όχι μόνον ακολούθησε αλλά ο κόσμος ήταν διπλάσιος και τριπλάσιος. Και κάθισε μέχρι τέλους, ενώ όταν σηκώναμε Ανάσταση στις 12 η ώρα, 12 και 5 είχαν εξαφανιστεί όλοι και μένανε πέντε άτομα μέσα στο Ναό. Τώρα οι Ναοί ήτανε κατάμεστοι. Σας ευχαριστώ που εμπιστεύεστε την Εκκλησία μας. Και να μένετε κοντά στην Εκκλησία, διότι η Εκκλησία είναι η σωτηρία, όχι ο καθένας που βγαίνει και λέει το δικό του αδέλφια μου. Το σύνολον είναι η Εκκλησία. Και γι’ αυτό χαιρόμεθα.»

Λόγια του Νεκτάριου Μουλατσιώτη. Του παπαροκά γέροντα.

-https://www.youtube.com/watch?v=gGzpbf7TC4k&t=397s


Το πρώτο ψέμα που λέει είναι πως οι ναοί ήταν κατάμεστοι.

Δεν ήταν. Υπήρχαν τα μέτρα, οι αποστάσεις, οι μάσκες, ο φόβος…. Με την ευχή της εκκλησίας του Μουλατσιώτη και των συν αυτώ. Με την ευχή της Ιεράς Συνόδου .

  Το δεύτερο ψέμα του είναι ότι η ΔΙΣ αποφάσισε το σωστό.

Τον διαψεύδει ο μητροπολίτης Δράμας ο οποίος δήλωσε ότι με δυσφορία άκουσε όσα αποφάσισε η ΔΙΣ και ο ίδιος πήγε σε ένα μοναστήρι όπου γιόρτασαν την Ανάσταση, την Κυριακή τα ξημερώματα.

  Το επόμενο ψέμα του, είναι πως Εκκλησία είναι το σύνολο.

Εκκλησία είναι η Αγία Ομοούσια και Αδιαίρετη Τριάδα και όσοι τηρούν τις εντολές του Ευαγγελίου και την Ορθόδοξη Παράδοση των Αγίων μας.

Ο ίδιος και όσοι τον ακολουθούν, σίγουρα δεν ακολούθησαν τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν έκαναν υπακοή στους Αποστολικούς Κανόνες, δεν έκαναν υπακοή σε Οικουμενικές Συνόδους κι ούτε στην Παράδοση των Αγίων μας.


  Ενώ στηρίζει τον φίλο του Μαρινακη, Σεραφείμ Πειραιώς…

Ονομάζει πλάνους και σχισματικούς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Θεολόγων, τον Σύλλογο Ιερέων, Ιερείς σαν τον π. Αναστ. Γκοτσόπουλο, Θεόδωρο Ζήση, και έγκριτους θεολόγους και καθηγητές όπως ο κ. Κ. Αναγνώστου ο κ Δεπέργολας, κ.ά.;

Καλό πάτο….