Θα ξεκινήσω τη σημερινή ομιλία ξεκαθαρίζοντας το ρόλο του επιστήμονα μέσα σε μία κοινωνία. Ο επιστήμονας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος οφείλει να λειτουργεί πάντοτε αντικειμενικά και με γνώμονα το κοινό καλό και την ευημερία της ανθρωπότητας. Δεν πρέπει να λειτουργεί μεροληπτικά, ούτε να βάζει το προσωπικό συμφέρον μπροστά διαλέγοντας στρατόπεδο. Αν το κάνει αυτό παύει να είναι επιστήμονας και απλά αποτελεί άλλο ένα αναλώσιμο πιόνι πάνω σε μία κοινωνική σκακιέρα που παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι τεράστιων διαστάσεων.

Ο ρόλος του είναι να διαμοιράσει τη γνώση σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, έτσι ώστε κάθε άνθρωπος ξεχωριστά αξιοποιώντας τα δικαιώματά του να λάβει αποφάσεις τόσο για την υγεία του και την ίδια του την ευημερία, όσο και για την υγεία και για την ευημερία των συνανθρώπων του.

Κατά συνέπεια, ό,τι σας έχω πει μέχρι τώρα και ό,τι θα συνεχίσω να σας λέω, όσο και να εκνευρίζει κάποιους, όσο και να απογοητεύει κάποιους, θα είναι με γνώμονα να σας μεταδώσω ό,τι ήδη γνωρίζω αλλά και ό,τι νεότερο μαθαίνω που σας επηρεάζει άμεσα.

Σκοπός δεν ήταν ποτέ να σας δώσω μονόπλευρες πληροφορίες, είτε να σας παροτρύνω να κάνετε μόνο ένα πράγμα το οποίο είτε δρα υπέρ, είτε εναντίον του επίσημου αφηγήματος. Σκοπός ήταν να σας μεταλαμπαδεύσω τη γνώση έτσι ώστε εσείς ως ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι να πάρετε μόνοι σας τις δικές σας αποφάσεις. Δεν είναι η δουλειά μου αλλά και η δουλειά κανενός να σας δώσει εντολές. Εντολές του τι να κάνετε. Είναι όμως υποχρέωσή σας να πράξετε αναλόγως αφού ξέρετε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Περνώντας τώρα στο κυρίως θέμα θα επικεντρωθώ στα εμβόλια σε συνδυασμό με τις μεταλλάξεις για τα οποία εξακολουθεί να γίνεται τόσος πανικός.

Το πρώτο κομμάτι των εμβολίων αφορά μία δήλωση του κυρίου Δερμιτζάκη, ο οποίος τόνισε ότι ήδη έχουν τελειώσει οι κλινικές μελέτες από τη Pfizer, οι οποίες δείχνουν ότι μπορούν να εμβολιαστούν τα παιδιά από τα 12 έτη.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη δήλωση του εν λόγω ερευνητή είναι άκρως εσφαλμένη. Διότι έρευνα μέσα στις ιστοσελίδες των clinicaltrials.gov και clinicaltrialsregister.eu ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ για άτομα κάτω των 18 ετών.

Και για τα παιδιά κάτω των 12 ετών γίνεται το λεγόμενο recruiting ή αλλιώς συλλογή εθελοντών την ώρα αυτή που μιλάμε.

Εμμέσως πλην σαφώς με την ψευδή αυτή δήλωση ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Οι μελέτες που τώρα ξεκινάνε (προσπαθούν να βρουν εθελοντές) και θα τελειώσουν τον Μάρτιο του 2023.

Άρα, για ποιά ασφαλή δεδομένα μιλά ο κ. Δερμιτζάκης; Δυστυχώς το ίδιο πράγμα ισχύει και για τις έγκυες γυναίκες.

Για να ενισχύσω το γεγονός της μη αναγκαιότητας του εμβολιασμού στα παιδιά, υπάρχει μία μελέτη η οποία ξεκίνησε στις 15 Απριλίου του 2020 και ολοκληρώθηκε στις 10 Μαρτίου του 2021 από το πανεπιστήμιο Κουίν στο Μπέλφαστ. Η εν λόγω μελέτη έγινε σε 1000 παιδιά και το αποτέλεσμα ήταν ότι για τις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες τα συμπτώματα ήταν ήπια ή απουσίαζαν εντελώς.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, αφού αν κολλήσουν κανονικά θα το περάσουν ελαφριά ή με ελάχιστη συμπτωματολογία ή με μηδαμινή συμπτωματολογία και από τη στιγμή που τα αντισώματα που θα αποκτήσουν θα διαρκούν μέχρι και 8 μήνες.

Για ποιόν λόγο τα παιδιά που είναι το μέλλον όλων μας, το μέλλον της ανθρωπότητας, η επόμενη γενιά, πρέπει να τα υποβάλουμε σε μία διαδικασία για την οποία έχουμε πλήρη άγνοια δεδομένων, πλήρη άγνοια επιπτώσεων στην υγεία τους;

Μήπως τελικά ο κ. Δερμιτζάκης είναι ο λαγός του συστήματος που θέλει να φέρει εθελοντές; Εθελοντές για τις φαρμακευτικές εταιρείες, για τις μελέτες που ξεκινούν τώρα και θα τελειώσουν τον Μάρτιο του 2023;

Το δεύτερο κομμάτι των εμβολίων που θα σας θέσω είναι οι νέες μεταλλάξεις του ιού, οι οποίες πλέον έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που είναι μή αντιμετωπίσιμες από την πιθανή παραγωγή αντισωμάτων μέσω του εμβολιασμού, ανεξαρτήτως ποιο εμβόλιο θα επιλέξουν.

Σας θυμίζω την τοποθέτησή μου στα μέσα Γενάρη που όλη η Ελληνική κοινωνία συζητούσε για την αναγκαιότητα του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ότι σας έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου για τις νέες μεταλλάξεις και ότι είναι ζήτημα λίγων μηνών ο ιός να ξεφύγει εντελώς από το φράγμα ανοσίας των εμβολίων.

Εν τέλει ο ιός ξέφυγε από το φράγμα τον Φεβρουάριο και οι ιθύνοντες το απέκρυψαν από την κοινωνία.

Οι ιθύνοντες το μόνο που κάνουν είναι να εκπληρώνουν τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με τις φαρμακευτικές εταιρείες για την προώθηση των εμβολίων άκριτα και χωρίς λόγο. Τα στοιχεία θα τα δείτε στο μπλογκ μας όταν αναρτηθούν.

Κλείνω με την ελπίδα ότι μετά τα όσα σας είπα θα πρυτανεύσει η λογική απ’ όλα τα στρατόπεδα του αφηγήματος διότι τσακώνεστε σαν κακομαθημένα παιδιά., την ώρα που το καράβι πλέον μπάζει νερά και βουλιάζουμε.

Μάθατε λοιπόν από εδώ για τις ψευδείς δηλώσεις.
Μάθατε για τις πληροφορίες που σας είχαν αποκρύψει εδώ και μήνες.

Αναλογιστείτε. Σκεφτείτε λογικά και πράξτε αναλόγως. Για το καλό των παιδιών σας, του εαυτού σας και όλων των συνανθρώπων σας.

Καλό σας βράδυ.