Δεν είναι σε καμία περίπτωση ευχάριστο να αναφερόμαστε σε λάθη κάποιου ανθρώπου.

Όταν όμως αυτά που λέει ή προτείνει, είναι ενάντια στην Αλήθεια του Θεού, όταν το πνευματικό κομμάτι της ζωής του που αυτός δημοσιοποιεί, είναι αντι-ορθόδοξο, έχουμε σύμφωνα με τον Άγιο Νεκτάριο, τον Άγιο Βασίλειο, τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά και άλλους πατέρες της Εκκλησίας μας, να στεκόμαστε απέναντί τους.

Αλλιώς γινόμαστε συνένοχοι. Ακόμη κι αν μόνο ανεχόμαστε τα έκτροπά τους.

==================================

Τον Επίσκοπο Δημητριάδος, Ιγνάτιο, ένα ιστολόγιο τον προτείνει για Όσκαρ. Για κινηματογραφικό βραβείο.

Επειδή υποκρίνεται τον πιστό και ταπεινό ποιμένα και προτείνει στο ποίμνιό του να εμβολιαστεί.

Πότε τον ακούσαμε να μιλάει για την παγίδα του παπισμού και εξήγησε ότι ο παπισμός είναι αίρεση και μάλιστα επικίνδυνη και ανθελληνική; Πότε αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα του οικουμενισμού, πότε μίλησε, εξήγησε και πρότεινετην σοφία και την Διδασκαλία των Πατέρων, την Ορθόδοξη Παράδοση; Δυστυχώς ποτέ.

Άρα, το Ορθοπραξία, τον προτείνει για Οσκαρ. Υποδύεται τον ρόλο του αρκετά πειστικά.

https://uc.xyz/Rdueo?pub=video And the Oscar goes to…. – ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ-YouTubeΟ Δεύτερος είναι ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Πρώην παπαροκάς, νυν γέροντας.

Με ένα βίντεο που θα ξεχώριζε στην Γιουροβίζιον, λέει ψέμματα για την ώρα της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού. Λέει πράγματα εκτός Ευαγγελίου. Είτε ηθελημένα, είτε από άγνοια.

Ο Ιησούς προφήτευσε και ενημέρωσε τους μαθητές Του πως θα αναστηθεί στην περίοδο της τρίτης ημέρας από την στιγμή του θανάτου Του. Το είχαν πει και οι προφήτες. Και αποφασίστηκε να εορτάζουμε την Ανάστασή Του εκείνη την περίοδο. Δηλαδή της τρίτης ημέρας. Που είναι την Κυριακή.

Με μουσική υπόκρουση και υπέροχα πλάνα, διαφωνεί με όσα θέσπισε η Αγία Εκκλησία μας και συμφωνεί με τον Πειραιώς, Σεραφείμ.

Αυτά, επειδή πρέπει να γνωρίζουμε και να ξεχωρίζουμε τα πράγματα. Να μην γινόμαστε θύματα εκμετάλλευσης, ούτε και να επιτρέπουμε διαστρεβλωση της Ορθοδοξίας.

Ο Θεός να μας λυπηθεί.