Εμφύτευση μικροτσίπ στον άνθρωπο επιχειρείται να επιβληθεί για την «πάταξη» και τη «πρόληψη» του κορωνοϊού και στο μέλλον άλλων ασθενειών παραδίδοντας την προσωπικότητά μας και την ελευθερία μας σε απρόσωπα κράτη τώρα. Αργότερα, ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα, σε ένα παγκόσμιο κράτος.

Πρόκειται για ένα μικροτσίπ το οποίο ανέπτυξαν επιστήμονες του αμερικανικού Πενταγώνου τάχα για να ανιχνεύει τον κορωνοϊό στο σώμα πριν ακόμη εκδηλωθούν συμπτώματα και υποτίθεται ότι θέλουν με αυτό να αντιμετωπίσουν την πανδημία.


Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο αλλά και το γαλλόφωνο RT, ήδη έχει δημιουργηθεί ένα μικροτσίπ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα ώστε να ανιχνεύει τη μόλυνση από τον κορωνοϊό το οποίο σε συνδυασμό με ένα επαναστατικό φίλτρο που μπορεί να αφαιρέσει τον ιό από το αίμα όταν συνδεθεί σε ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης υποτίθεται θα εξοντώσουν τον ιό.

Αυτά αποκαλύφθηκαν στην κυριακάτικη εκπομπή του προγράμματος «60 Minutes» και πλέον κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Εμείς πρέπει να είμαστε βέβαια, πολύ προσεκτικοί με όλα αυτά. Να ακολουθούμε ζωή πνευματική με συχνή και προσεγμένη εξομολόγηση, με αυτοέλεγχο και αυτομεμψία, τηρώντας τις νηστείες όπως τις καθόρισε η Ορθόδοξη ζωή μέσα στην Εκκλησία και να προσευχομαστε πρωΐ και βράδυ.

************************************

Το μικροτσίπ λοιπόν, προκάλεσε αντιδράσεις. Αλλά οι αξιωματούχοι που μίλησαν στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι το Πεντάγωνο δεν θέλει να παρακολουθεί τους ανθρώπους αλλά ποιος τους πιστεύει; Κανείς.

Ο απόστρατος συνταγματάρχης Matt Hepburn, επιδημιολόγος και επικεφαλής της DARPA στις έρευνες κατά της πανδημίας, έδειξε στην κάμερα κάτι σαν ζελέ που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και αναλύει συνεχώς το αίμα.

«Το βάζεις κάτω από την επιδερμίδα και αυτό που σου λέει είναι ότι υπάρχουν χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα και αυτό το σήμα σημαίνει πως θα έχεις συμπτώματα αύριο. Μπορείς να πάρεις την πληροφορία σε 3-5 λεπτά».

Ο Hepburn μίλησε και για το φίλτρο, που συνδέεται στην συσκευή αιμοκάθαρσης και αφαιρεί από το αίμα τον κορωνοϊό. Η πειραματική 4ήμερη θεραπεία έγινε στον «Ασθενή 16», όπως απεκάλεσε, την σύζυγο στρατιωτικού, που βρισκόταν στην εντατική με πολυοργανική ανεπάρκεια. Μέσα σε μερικές μέρες, η γυναίκα έγινε καλά.

Ο Hepburn αποκάλυψε πως ο FDA έχει δώσει άδεια για τη χρήση του φίλτρου μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και με τη βοήθειά του έχουν σωθεί περίπου 300 ασθενείς…Μας τεστάρανε μας εμβολίασαν με πειραματικά προϊόντα και τώρα στοχεύουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον πομπό, σε εμάς και στα παιδιά μας.

Κι όλα αυτά για μια ασθένεια με θνησιμότητα κατώτερη της εποχικής γρίπης. Αυτό κι αν είναι συνωμοσία.. Η Δύση θα πάει άκλαυτη κι από τους λαούς της ακόμη…μετρημένες οι ώρες της μια νέα πολιτική Τάξη θ΄αναδυθεί στην Ευρώπη το παλιό σαρώνεται….

Και θα πάει άκλαυτη γιατί οδηγεί τους λαούς της σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ακούσιου εγκλεισμού, σε στρατιωτικό νόμο κι απαγόρευση κυκλοφορίας, σε ολοκληρωτισμό και καθεστώτα ναζιστικού τύπου υγειονομικής καθαρότητας με κουρέλια Συντάγματα και στη πυρά στο Ολοκαύτωμα τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα με βασανιστήρια ιατρικά σε υγιείς με πειράματα σε πληθυσμούς και σε παιδιά.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

Εμείς στρεφόμαστε στον Άγιο Τριαδικὸ Θεό και ζητούμε το έλεός του.

Από το dimpenews.com,Rt,Daily Mail, triklopodia.gr