Ἐφ’ ὅσον ὁ χριστιανὸς γνωρίζει ἐνσυνειδήτως τὸ ‘’ἀνήθικο’’ τῆς προελεύσεως τῶν ἐμβολίων, πρᾶγμα, ποὺ ἡ Ἐκκλησία ἔχει τὴν ὑποχρέωση νὰ διακηρύξει, *κολάζεται*, διότι η πράξη αὐτή, συνιστᾶ ἔκπτωση ἀπὸ τὴν ὀρθὴ Πίστη καὶ ζωή.

Ἐδῶ δὲν χωροῦν ὑποκειμενικὲς ἀντιλήψεις καὶ ἀπόψεις!


Όσοι πάρουν το εμβόλιο κάνουν θεληματική  άρνηση πίστεως.

Όσοι ισχυριστούν το αντίθετο είναι επειδή οι αμαρτίες της γαστριμαργίας, της φιληδονίας, της φιλαργυρίας, και του εγωισμού έχουν ριζώσει μέσα τους.

Ειδικά σε αυτούς που προσποιούνται τους ευσεβείς με γλυκόλογα, τάχα ότι ο θεός είναι αγάπη και δεν θα μας αφήσει.

Εάν συναντήσεις τέτοιον άνθρωπο τρέξε να αποφύγεις μήπως σε παρασύρει  με την υποτιθέμενη αγάπη του στην κόλαση.


Η άρνηση πίστεως για οσους εμβολιαστούν είναι:


1ος λόγος διότι το εμβόλιο προέρχεται από πειράματα εκτρωμάτων, μια  αμαρτία που σιχαίνεται όσο τίποτε άλλο ο θεός.


2ος λόγος είναι διότι ο φόβος που έχουν μην νοσήσουν, ξεπερνά την αγάπη και την παντοδυναμία του θεού και είναι άπιστοι ως προς το ότι ο θεός όλα τα εξουσιάζει.


3ος λόγος είναι διότι φοβούνται μην στερηθούν τα υλικά αγαθά. Ο δρόμος για τον παράδεισο είναι αυτός που δίδαξε ο Χριστός δεν πάει άνθρωπος στον παράδεισο αν δεν περάσει το θεϊκό μαρτύριο, και όχι το κοσμικό, που είναι καρπός της ακόλαστης ζωής που ζούσε και ζει ο άνθρωπος.


4ος λόγος, διότι η υπακοή είναι θεοκεντρική και όχι προσωποκεντρική αν ήξερε ο κόσμος το ευαγγέλιο και τους ιερούς κανόνες θα καταλάβαινε, ο θεός έπλασε τον άνθρωπο ελεύθερο και όχι δούλο κανενός, με τον εμβολιασμό θέλουν να ασκήσουν δουλειά κοσμική.


5ος λόγος, όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι δεδομένο ότι θα κάνουν και το σφράγισμα που θα ακολουθήσει, διότι τους αρέσει η βόλεψη μέσα στα πάθη, το εμβόλιο είναι ένα είδος εισιτηρίου στην ακόλαστη ζωή.
Μακάριοι οι αρνητές διότι μέσω των παθών θα στεφανωθούν στέφανο δόξης
Δεν το καταλάβαμε αλλά είμαστε σε Ολυμπιακούς αγώνες με κριτή τον θεό και αθλητές όλους εμάς.

Ο θεός μας καλεί να δείξουμε την αξία μας.

Γ.