Ο Μητροπολίτης Κυθήρων, σεβ. Σεραφείμ ανέδειξε την χρήση κυττάρων από νεκρά έμβρυα εκτρώσεων για την παραγωγή των εμβολίων Covid-19 επικαλούμενος επιστημονικές έρευνες διακεκριμένων ἐπιστημόνων και επιβεβαιώσεις δημοσίων παραγόντων, γι’ αυτό και τον στοχοποιούν.

Γιατί η εισαγγελία Πειραιώς, η οποία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση κατά του Μητροπολίτου Κυθήρων, σεβ. Σεραφείμ δεν διενεργεί και δικαστική έρευνα για να διαπιστωθεί, αν όντως τα εμβόλια για τον Covid-19 εμπεριέχουν στοιχεία κυττάρων DNA από νεκρά έμβρυα εκτρώσεων;;;;


Η σύσταση των εμβολίων αυτών περιέργως ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί στο κοινό. Γιατί;;

Έχει τόσο τυφλωθεί η Θέμιδα (η της δικαιοσύνης προστάτιδα) που δεν μπορεί να δεί τους λειτουργούς της;;;

Γιατί οι της δικαιοσύνης λειτουργοί δεν διενεργούν έρευνα για να διαπιστωθεί, αν συντελούνται αδικήματα και άν καταπατούνται οι ανθρώπινες ελευθερίες και τα διεθνώς κατοχυρωμένα δικαιώματα κατά τον γενικό αποκλεισμό – καραντίνα ;;; Και γιατί δεν ελέγχει την συνταγματικότητα των ενεργειών της ασκούμενης υπερκυβέρνησης των ιατρών στο όνομα της «επιστήμης» για να ανακαλύψει τους εντολείς;;;

Γιατί οι της δικαιοσύνης λειτουργοί δεν το ζητάνε; έστω και ένας δικηγόρος ελλείψει εισαγγελέων ;;;;

Για την μισθολογική και αναδρομική οικονομική τους απολαβή, του λαού πενομένου, παρατηρούμε ότι ταχέως, ομοφώνως αποφαίνονται….

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;;

Ο λαός, που πληρώνει αναρωτιέται, πότε θα ενεργήσουν τα αυτονόητα;;; Πότε θα δούμε Τερτσέτηδες ή μήπως εξέλειπαν;;;

Δεν ξεχνούμε τη ρήση του Μητροπολίτου Φλωρίνης Σεβ. Αυγουστίνου Καντιώτη, που είχε πεί για την ανθρωπίνη δικαιοσύνη το διαχρονικό:

«Αφ’ ότου η ανθρωπίνη δικαιοσύνη καταδίκασε τον Θεάνθρωπο, στο πρόσωπό της εκκολάφθηκε ανεξίτηλο στίγμα»

Παπαϊωάννου Γεώργιος

Αρχιτέκτων Μηχανικός

καθηγητής

Πηγή Αγώνας Αγωνιζομένων Ορθοδόξων Χριστιανών