Αγαπητοί φίλες και φίλοι γνήσιοι του Χριστού και των αγίων αρετών, χαίρετε εν Κυρίω αναστάντι!

Μέσα σε κλίμα αυξανόμενου εκβιασμού, ψυχικής τρομοκρατίας και πανδημικής αποστασίας παρακολουθούμε τα παγκόσμια γεγονότα, που έχουν σημάνει πνευματικό συναγερμό σε ουρανό και γη!

Πρώτη φορά τόσο πολύ αναγκαζόμαστε να ευχηθούμε από καρδιάς για έναν πόλεμο, που δυστυχώς είναι η μόνη σωτήρια λύση ενάντια στην δικτατορία των οργάνων του Σιωνισμού!

Έναν πόλεμο, που σίγουρα είναι ανώτερος από την παρούσα ψευδοειρήνη, η οποία χωρίζει εκατομμύρια ψυχές καθημερινά από τον Θεό μέσω της ασέλγειας, της απιστίας και ειδικά σήμερα, μέσω της λοιμώδους Παναίρεσης και της ενεργουμένης Πανθρησκείας!

**********************

Οι εχθροί του Χριστού καλοί μας φίλοι, μεταμφιεσμένοι σε σώφρονες και αγίους, ξεσκίζουν με λύσσα το πανάγιο Σώμα του Χριστού, την αγία μας Εκκλησία!

______________________

Χριστοκάπηλοι, Αγιομάχοι, αρνητές της Θείας Χάριτος, κατάντησαν με νόμο τους ιερούς ναούς στάβλους αλόγων ζώων!

Είναι πολύ πονηροί αδελφοί! Ο διάβολος τρίβει τα χέρια του βλέποντας να έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες του!

Τους βάζει να λένε με σχήμα ταπεινό λόγια ορθόδοξα, όμως εμείς τους καταλαβαίνουμε από τη δυσωδία των κοσμικών τους έργων, της φιλίας τους με την εξουσία και το χρήμα!

+++++++++++++++++++

Διώκουν οι ταλαίπωροι και δαιμονισμένοι ελάχιστους ήσυχους, ασθενείς και ταπεινούς μοναχούς από τα κελλιά τους, μόνο και μόνο επειδή κάνουν το χρέος τους!

Διότι κόβουν δηλ. απλά και μόνο, το μνημόσυνο του παναιρεσιάρχη και υποδιαβόλου Βαρθολομαίου!


Τι κι αν είμαστε βαπτισμένοι αγαπητοί; Όταν συσχηματιζόμαστε με τους θεοκτόνους Καμπαλιστές, τους σοδομίτες πολιτικούς, τους φονιάδες τρισεκατομμυριούχους, τους διεφθαρμένους και σεσηπότες λοιμωξιογόνους συνεργώντας στην γενοκτονία, στο παράνομο, στο αντίχριστο, στον ίδιο τον διωγμό της Πίστεως, πώς να μην είμαστε τελικά μέλη της σπείρας εκείνων, για τους οποίους ο Απόστολος λέει: “Θεόν ομολογούσιν ειδέναι, τοίς δέ έργοις αρνούνται, βδελυκτοί όντες καί απειθείς, καί πρός πάν έργον αγαθόν αδόκιμοι” (Τίτ.α’,16).

Τελικά αυτοί που ομολογούν και συγχρόνως αρνούνται την Πίστη, τί σόι άνθρωποι είναι;

“Διπρόσωπα τέρατα!”, κατά τον Άγιο Γρηγόριο Παλαμά, “και το μέρος αυτών μετά των απίστων” κατά τον λόγο του Χριστού (Ματθ.24,51).

********************

Η αμετανόητη εμμονή αδελφοί, όλων αυτών των ψευδαδέλφων κληρικών μας (Αρχιερέων και Αρχιμανδριτών) τους κατατάσσει κατά τον ιερό Χρυσόστομο μια θέση κάτω από τον σατανά! Και όμως, αυτά τα γενειοφόρα θηρία κάποιοι τα διακονούν με σούπερ βλαμμένη ευλάβεια!

Άλλοι πνευματικοί με φήμη αγίου Αγιορείτες, κρυφά δίνουν ευλογία για πορνικές προ του γάμου σχέσεις!

Και τους θεωρούν όλοι διαδόχους του Αγίου Παϊσίου!

****’****************

Άλλοι γέροντες και “διδάσκαλοι” της Ευχής, πετάνε “με τις κλωτσιές” μικρά παιδάκια, που ζητούν ελεημοσύνη!

Και αυτούς τους διαφημίζουν, ως τέκνα γνήσια του π. Εφραίμ της Αριζόνας!

****************

Άλλοι Κύπριοι απατεώνες πατούν πάνω σε λόγους προφητικούς Αγίων μας και τους ανακατεύουν με τις από δαιμόνων “φωτισμένες” γερόντισσες του σκότους!

___________________

Ό,τι είδους πλάνη θες, κυκλοφορεί στο εκκλησιαστικό γίγνεσθαι! Χριστοκαπηλία, Πατρομαχία, υποκρισία, δειλία ομολογίας έμπρακτης με ψευτοταπείνωση, δαιμονική θεολογία των εμβολιασθέντων Ιεραρχών και των γραφείων τους, παλαιοημερολογιτική λύσσα κατά των εναντίων, όλα τα μπουμπούκια του Άδη μας κυκλώνουν αδελφοί!

Δύσκολα διακρίνει κανείς το ορθό! Ακόμα και στους πιο φανερά εκλεκτούς!

Και επειδή τα όρια της υπομονής Θεού και ανθρώπων εξαντλούνται, έχουμε χρέος να υψώσουμε κραυγή ιερής αγανάκτησης και ιερού πνευματικού πολέμου!

Όχι! Δεν θα παίζουμε άλλο οι γνωρίζοντες, τον κίνδυνο με τη φωτιά!

Πρώτοι οι δειλοί κολάζονται στη μάχη κατά του θηρίου! (Αποκ.21,8).

Εμπρός λοιπόν, ας ξυπνήσουμε αδελφοί, Ορθόδοξοι πιστοί και Έλληνες αγνοί πατριώτες! Πρώτα να φύγουν οι προδότες Επίσκοποι, μετά οι αντίχριστοι πολιτικοί!

Αυτή είναι η τάξη της θείας εκδίκησης και μη την αντιστρέφουμε! Έμπρακτη αγία ανυπακοή σε ΟΛΟΥΣ τους λυκοποιμένες, έμπρακτη αγία αποστροφή σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς!

Η φωνή της συνειδήσεως, μας το ψιθυρίζει διαρκώς.

——————————–

——————————–

Απόσπασμα από άρθρο του πατρός Ευφρόσυνου του Σαββαΐτου που βάζει κάποια πράγματα στην θέση τους.

Παρακαλούμε προσεκτική ανάγνωση και να κάνουμε αυτοέλεγχο.

Δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό της κατάνυξη. Είναι μεγάλο σε έκταση άρθρο.