Δημοσιεύθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο την Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

+++++++++++++++++++++++

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ


ΟΡΙΣΤΙΚΑ;

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ,
ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΦΩΝΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!

_____________Το εικονίδιο, που σας παραθέτω παρακάτω σήμερα, δείχνει ότι διώκεται και καταδιώκεται ένα πλοιάριο, μέσα στο οποίον ευρίσκεται ο Σωτήρ του κόσμου, ο Χριστός μας, και οι Μαθηταί Του, οι Άγιοι Απόστολοι της Εκκλησίας του Χριστού. Ρίψτε μια προσεκτική ματιά! Κάτω από το πλοιάριο ευρίσκεται ένα πλήθος διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι εν χορώ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ το πλοιάριον! Δηλ. διώκουν τον Χριστόν μας! Προέρχεται από το Άγιον Όρος και απεικονίζει την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ! Αγιογράφος, εμπνεόμενος από τον Ουρανό, ζωγράφισε αυτόν τον Πίνακα κατά το έτος 1817! Φέρει την επιγραφή: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ»!!!

_________

Ως ελάχιστος εν τοις Αδελφοίς μου Επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού, ως ένα σκουπίδι, το οποίον όμως βρίσκεται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, τολμώ να σας είπω, ότι η απεικόνισις αυτή ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΜΑΣ!
________Με αφορμή τον δαιμονικής εμπνεύσεως ΚΟΡΩΝΟΪΟ οι εχθροί της Πίστεως βάλθηκαν να διαλύσουν τον Χριστιανισμό και να κλείσουν τις Εκκλησίες!
_________Στο δαιμονικής εμπνεύσεως αυτό Σχέδιο παραδόθηκαν -δυστυχώς- ΑΜΑΧΗΤΙ ΟΛΟΙ!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι…οι…. οι…..και η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Προσκαλούν τους χριστιανούς να προσέρχωνται στο Ναό του Θεού με μειωμένην την πίστιν των, και με τον τρόπον αυτόν, όσοι θα το εφαρμόζουν, ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, από εκείνους υπέρ των οποίων προσφέρεται η αναίμακτος Θυσία! Φορώντας τη μάσκα, καθώς προσερχόμεθα στο Ναό του Θεού, αποδεικνύουμε, ότι ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΘΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ και στην ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Εμπιστευόμεθα στον εαυτό μας, γι αυτό και φοράμε τη μάσκα! Άρα, όταν ο ιερεύς θα εκφωνήση την δέησιν «υπέρ του αγίου Οίκου τούτου και των μετά πίστεως, ευλαβείας και φόβου Θεού εισιόντων εν αυτώ» δεν συμπεριλαμβάνονται και οι «μασκαράδες», όσοι δηλ. προσερχόμενοι στον Οίκο του Θεού, για να προσευχηθούν, εμπιστεύονται στη μάσκα, που φορούν, και όχι στον Θεό, διότι δεν θα κολλήσουν από τον Κορωνοϊό!


_______Αγιοι Συνοδικοί Αρχιερείς με την Εγκύκλιο Σας Νο 3027 ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ! Δηλ. τον βγάζετε απο ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Είσθε, λοιπόν, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Είσθε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Δολοφονείτε την πρός τον Θεόν πίστιν των πειθαρχούντων στις ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ για την χρήση της μάσκας, την τήρηση της αποστάσεως του 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον, την χρήση χειροκτίων, (δηλ. γάντια) και, τέλος, την έξωση από τον ιερό Ναό!

Εάν δηλ. σε ένα Ναό ο αριθμός των προσερχομένων πιστών υπερβαίνη τους ΕΚΑΤΟ (100), τότε οι επι πλέον Χριστιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ! Οφείλουν να εξέλθουν στο προαύλιο του Ναού! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ!

Ο Κύριος λέγει: «τον ερχόμενον πρός με, ου μη εκβάλω έξω»! (βλ. Ιωάνν. στ΄, 38).

Εσείς ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

Μήπως, άθελά Σας, υπηρετείτε τα σχέδια του Διαβόλου;