Αντιγράφουμε από το περιοδικό Newsweek:

Πολλές μάγισσες συγκεντρώθηκαν για να κάνουν μάγια και να προστατέψουν τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλ. Πούτιν.

Βεβαίως δεν γνωρίζουμε αν ο ίδιος ο πρόεδρος είχε ενημερωθεί. Ούτε γνωρίζουμε τί λέει εκ των υστέρων.

Πάντως η συγκέντρωση έγινε σε μία έπαυλη. οι μάγισσες θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους αφού αποφάσισαν ότι ο Πούτιν χρειάζεται βοήθεια από όσους πιστεύουν σε εκείνον. Αποφάσισαν επίσης ότι σκοτεινές δυνάμεις, επιβουλεύονται την καταστροφή του. Άρα χρειάζεται επιπλέον βοήθεια.

Φόρεσαν λοιπόν τους μαύρους μανδύες τους και ένωσαν τις «μαγικές» δυνάμεις τους ώστε να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στο Κρεμλίνο. Στον πρόεδρο της χώρας τους.

Η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, δεν δίστασε να κάνει και δηλώσεις στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι η τελετή κράτησε 20 λεπτά.

Δεν έδωσε πληροφορίες για το περιεχόμενο ακριβώς των «ευχών» που απηύθυναν στους εχθρούς αλλά όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η επικεφαλής «όσοι του ασκούν κακόβουλη κριτική θα… σιωπήσουν».

«Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!», ανέφερε η μάγισσα στην διάρκεια της τελετής.

Ο Θεός να μας λυπηθεί.