Στα πλαίσια της επιδρομής με την κωδική ονομασία «ΙΗΣΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΗ 4» οι προτεστάντες της Ε.Ι.Ε αφού εφοδιάστηκαν με58.000Καινές Διαθήκες από την «Ορθόδοξη» Βιβλική Εταιρία στην οποία πρόεδρος είναι ο Σεβασμ. Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος, για τον «εκχριστιανισμό» της Πελοποννήσου, επισκέφθηκαν και το Άργος. Η καταγγελία που λάβαμε λέει τα εξής:
Καλησπέρα σας,
θέλω να καταγγείλω την επιχείρηση προσηλυτισμού από την Προτεσταντική Αίρεση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» στην πόλη μου το Άργος σήμεραΣάββατο 23/07/11.
Τις μεσημβρινές ώρες (γιατί άραγε;) αφέθηκαν ή κρεμάστηκαν σε πόρτες σπιτιών και καταστημάτων πλαστικές σακκούλες που έγραφαν επάνω «Ο Θεός σε αγαπάει» και μέσα περιείχαν:
1. Φυλλάδιο με τίτλο «Πρόκληση Ζωής» μια σύντομη βιογραφία και συμπεράσματα από τη Διαδρομή & Πορείατου Κώστα Μακρή από το γιό του Ιωνάθαν Πρόεδρο της εν λόγω αίρεσης και εκπρόσωπο της οικογένειας.
2. Επιστολή προς τους αναγνώστες που τους προτρέπει να μελετήσουν την Καινή Διαθήκη
3. Φυλλάδιο με την επιγραφή «Γιατί…» και ένα μεγάλο «?» στο κέντρο που μέσαεξηγεί πως και τι για την τσαντούλαπου βρήκε ο αναγνώστης επίσης στο ίδιο φυλλάδιο υπάρχει και επιστολή ενδιαφέροντος όπου μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και να παραγγείλεις «δωρεάν» κάποια προϊόντα.
4. Μία Καινή Διαθήκη (εγκεκριμένη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Εκκλησία της Ελλάδος κλπ) των εκδόσεωνΕλληνική Βιβλική Εταιρεία μεταφρασμένη στην δημοτική υπό των καθηγητών Π. Βασιλειάδη, Ι. Γαλάνη, Γ. Γαλήτη και Ι. Καραβιδόπουλου.
5. Ένας ψηφιακός δίσκος που περιέχει ηχογραφημένη την παραπάνω μετάφραση της Καινής Διαθήκης πάλι από τις εκδόσεις τηςΕλληνικής Βιβλικής Εταιρείας.
Εμείς αφού εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για την απαράδεκτη λειτουργία της Βιβλικής Εταιρίας η οποία βοηθάει τον προσηλυτισμό χιλιάδων Ελλήνων Ορθοδόξων σε αιρέσεις απωλείας, καλούμε τους Ορθοδόξους πιστούς της Πελοποννήσου να αντισταθούν στην προσηλυτιστική εξόρμηση των αιρετικών. Κλείστε τις πόρτες σε όποιον θέλει να σας «εκχριστιανίσει», αντισταθείτε σε όποιον αιρετικό ήρθε στα άγια χώματα της Πελοποννήσου για να σας διδάξει τον «χριστό». Ο «χριστός» των αιρετικών είναι ένας ξένος θεός που δεν έχει καμιά σχέση με τον Αληθινό Χριστό της Εκκλησία μας.
Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον http://www.egolpion.com
24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011