Αντιγράφουμε (ακόμη και τον τίτλο Νεοταξίτης, από την εφημερίδα «Δημοκρατία» (περυσινό φύλλο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011), κείμενο που υπάρχει στην 9η σελίδα στο κύριο άρθρος της εφημερίδας «Η Θέση μας»:

ΣΧΕΔΟΝ σε κάθε ομιλία του σε ελληνικό ή ξένο ακροατήριο ο κ. Παπανδρέου τονίζει την ανάγκη μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης», αξιοποιώντας ως κεντρικό επιχείρημα την αυθαιρεσία του κεφαλαίου και την έλλειψη κανόνων στις χρηματιστηριακού χαρακτήρα συναλλαγές.

ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, δηλαδή, να αναγάγει ένα πρόβλημα που μπορεί να διορθωθεί με μια απόφαση του ΟΗΕ ή με μιά διμερή συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ σε ιδεολογικό δεκανίκι της επιβολής μιας παγκόσμιας εξουσιαστικής δομής – που προφανέστατα δεν θα έχει δοκιμαστεί σε εκλογική διαδικασία. Το τελευταίο κρούσμα της παγκοσμιοποιητικής εμμονής του «συνεχιστή» της εθνικοαπελευθερωτικής διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη σημειώθηκε προχθές. Στην 37η επέτειο της δημοσιοποίησης της διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ, ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου υπέβαλε για μιά επιπλέον φορά τα διαπιστευτήριά του στη σκοτεινή ομήγυρη που προωθεί αυτό το απάνθρωπο σχέδιο, με τα ακόλουθα λόγια:»Ζούμε μια πρωτοφανή δημικρατική εκτροπή για την ίδια την ανθρωπότητα.

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ έλλειψη δημοκρατικής νομιμοποίησης και λογοδοσίας στον παγκόσμιο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παγκόσμια οικονομία.Γι’ αυτό και ο πρώτος στόχος είναι μιας παγκόσμιας ή έστω, μιας ισχυρής ευρωπαϊκής δημοκρατικής διακυβέρνησης, που θα θέτει ρυθμίσεις, όρους και ελέγχους».

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που δεν μπορεί να ερματίσει έναν τσακωμό στο υπουργικό συμβούλιο όπου προεδρεύει (βλ. Ραγκούσης – Ρέππας) έχει βλέψεις μεσσιανικού χαρακτήρα. Παγκόσμιες!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ο κληρονομικώ δικαιώματι πρωθυπουργός, που θέλει να σφηνώσει τους Έλληνες στην αλεστική μηχανή της Νέας Τάξης, είναι συνεπής. Ουδέποτε έκρυψε τις αλλόκοτες πεποιθήσεις και τις ζοφερές επιδιώξεις του. Οι «σύντροφοί» του δεν έχουν πάρει ακόμη θέση στο καίριο ζήτημα της υποταγής του έθνους μας στην παγκόσμια δικτατορία που ευαγγελίζονται άνθωποι σαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Επιβάλλεται να τοποθετηθούν.

Ας μας επιτραπεί να σημειώσουμε ότι συμφωνούμε με όσα γράφει η εφημερίδα αλλά … δεν τα γάφει όλα. Δηλαδή μόνο τα στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να τοποθετηθούν; Των υπολοίπων πολιτικών σχηματισμών, όχι; Δεν θα έπρεπε οι υπόλοιποι να καταγγείλουν στον ελληνικό λαό τον απίστευτα επικίνδυνο πολιτικό; Δεν θα έπρεπε να ζητήσουν απ΄πο την Βουλή να πάρει θέσει και να ενημερώσει τους πολίτες αυτού του τόπου; Πού είναι οι παληκαριές τους και η αγάπη τους για την πατρίδα;

Κόπτονται όμως να πλακώνουν στο ξύλο τους λαθρομετανάστες αντί γι’ αυτούς τους πολιτικούς που τους φέρνουν και τους εκμεταλεύονται με πολλαπλούς τρόπους.

Κόπτονται για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων της Θράκης και των «Μακεδόνων» αδελφών, και των Κορεατών «συντρόφων».

Ούτε ένας βουλευτής, ούτε ένας πολιτρυτής δεν έχει τν λεβεντιά να μιλήσει;

Κι εμείς μέχρει πότε θα τους ανεχόμαστε;

Μήπως δεν έχουμε εμείς ευθύνη για τους κάθε λογής Παπανδρέου που κάθισαν στο σβέρκο μας και εκμετελευόμενοι την αδιαφορία μας (και όχι μόνο) παίζουν παιχνίδια χωρίς να μας υπολογίζουν και να μας σέβονται;