( από την δράση του άθεου και ανθελληνικού κόμματος που έβλαψε όσο κανένας εχθρός την Ελλάδα)

 

Είναι μέρος της ιστορίας του κόσμου αλλά και μέρος της ιστορίας της Ελλάδας. Και είναι σκοτεινό, ύπουλο και απάνθρωπο. Χωρίς αγάπη για τον Θεό και συνεπώς ούτε για τον άνθρωπο.

Είναι βέβαια αλήθεια ότι σήμερα πια που όλοι έχουμε επιχειρήματα και άποψη, κυριαρχεί το χάος, η ασυνενοησία και η μοναξιά. Η ανελευθερία, η αμορφωσιά, η απελπισία του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων. Έτσι οι ψεύτες πολύ εύκολα καταφέρνουν όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά και να γίνονται μέρος της ζωής μας. Κάποτε μάλιστα μας πείθουν ότι είναι και απαραίτητα συστατικά της δημακρατίας και της ελευθερίας μας.

Εν προκειμένω η αναφορά στον κομμουνισμό και στο Κ.Κ.Ε. το κόμμα της Εθνικής Προδοσίας και του εγκλήματος όπως το είχε χαρακτηρίσει ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Το κόμμα που » υπήρξε και θα είναι στο διηνεκές λόγω της αντεθνικής και παρανοϊκής ιδεολογίας του, ο πλέον επίβουλος, θανάσιμος και αιμοσταγής εχθρός του ‘Εθνους μας».

Αντιμέτωπο με την ιστορία του μέσα από την δράση του από την ημέρα που δημιουργήθηκε αυτό και τα κάθε είδους παρακλάδια του. Με εγκλήματα κατά του έθνους μας. Αφορμή για το κείμενο αυτό στάθηκε πρόσφατη δήλωση κορυφαίου στελέχους του που έγινε πριν λίγες ημέρες και «χαιρόταν για την καταστροφή της Μικράς Ασίας» αλλά και το γεγονός ότι άλλο παρακλάδι τουΜαρξισμού η Δημοκρατική Αριστερά, κάνει τα πάντα για να έχει στο ψηφοδέλτιό του την κα Ρεπούση η οποία είχε γράψει το βιβλίο εκείνο της έκτης δημοτικού που έλεγε πως στην αποβάθρα της Σμύρνης οι Έλληνες συνωστίζονταν και γι’ αυτό συνέβει η Μικρασιατική καταστροφή.

Τί να την κάνει την κα Ρεπούση ο κ. Κουβέλης; Γνωστή να ‘ναι κι ό,τι θέλει ας είναι; Προφανώς συμφωνούν με όσα έγραψε και πιστεύουν πως θα τους βοηθήσει να πάρουν ψήφους. Για την ιστορία, τους ανθρώπους, την αλήθεια δεν δίνουν δεκάρα όπως αποδεικνύουν οι πράξεις τους.

Αντιμέτωποι οι Μαρξιστές με την ιστορία τους με πρώτο και … χειρότερο το Κ.Κ.Ε.

 

Ας ξεκινήσουμε από την Μικρασιατική καταστροφή για την οποία το Κ.Κ.Ε. πανηγύριζε. Αντιγράφουμε από τον Ριζοσπάστη της 12 Ιουλίου 1935, άρθρο του Νικόλαου Ζαχαριάδη: «αν δεν νικιόμασταν στην Μικρασία, η Τουρκία θα ήταν πεθαμένη και εμείς Μεγάλη Ελλάδα. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνον δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στην Μικρασία μα και την επιδιώξαμε». ( * )

 

Ο Άρης Βελουχιώτης (κατά κόσμον Αθανάσιος Κλάρας) στις 23 Οκτωβρίου του 1944 σε ομιλία του στην Λαμία είχε πεί τα ακόλουθα:» Η Ελλάδα μας φτάνει μέχρι την Λαμία. Πιό πάνω από την Λαμία δεν έχουμε καμία δουλειά. Ούτε να γίνουμε κατοχή σε ξένους λαούς. Όταν επικρατήσω θα σφάξω τους μισούς Έλληνες για να ζήσουν καλά οι υπόλοιποι».

Πόσο τραγικό είναι στ’ αλήθεια να καταγράφει όλα αυτά ο ίδιος ο Ριζοσπάστης…

Βεβαίως θα ήταν παράλειψη μεγάλη να μην αναφέρουμε ότι με τις «συμμαχίες», τις συμφωνίες και τις αποφάσεις που κατά καιρούς έλαβε το Κ.Κ.Ε. και κυρίως με τον τρίτο γύρο της Ερυθράς Κομμουνιστικής Ανταρσίας, στήθηκε κυριολεκτικά το ανύπαρκτο κράτος των Σκοπίων το οποίο η κα Γραμματέας του κόμματος σήμερα, δηλώνει ( και το έχει κάνει πολλές φορές τις δύο τελευταίες δεκαετίες) πως δεν την ενδιαφέρει αν θα λέγεται Μακεδονία. Το ίδιο ισχύει και για τα παρακλάδια της.Μάλιστα, κατά δήλωσή της, αφού δεν κατάφεραν να υποδουλώσουν την πατρίδα μας στον Σλαυο-κομμουνισμό και να εξαφανίσουν κάθε τι Ελληνικό, τώρα εφαρμόζουν άλλες μορφές πάλης!

 

Αν κανείς ρίξει μια ματιά στην Πολεμική Ιστορία των Ελλήνων που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ο λεγόμενος εμφύλιος πόλεμος δεν ήταν καθόλου εμφύλιος αλλά μια ιστορία που προετοιμάσηκε, υποκινήθηκε και συντηρήθηκε από την Σοβιετική Ρωσία για να εξυπηρετήσει τα δικά της και μόνο συμφέροντα όπως και θέλει να κάνει και σήμερα. Επίσης αναφέρεται ότι κτά τη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου οι υλικές ζημιές αλλά και οι ανθρώπινες απώλειες ήταν επταπλάσιες από όσες έκαναν μαζί οι Γερμανοί, Ιταλοί και Βούλγαροι κατακτητές από το 1941 μέχρι την απελευθέρωση το 1944.

 

 

 

______________________

 

(*) Μάλιστα υπάρχει και ένα σημαντικό βιβλίο το οποίο ιστορεί με κάθε λεπτομέρεια την συστηματική προσπάθεια πολλαπλών κατευθύνσεων της ηγεσίας του Κ.Κ.Ε. για την … επίτευξη της κατάρρευσης του Μικρασιατικού μετώπου αλλά και πολλές άλλες ανατριχιαστικές πληροφορίες. Είναι το βιβλίο του Ελευθερίου Γ. Σταυρίδη πρώην γεν. γραμματέα και βουλευτή του Κ.Κ.Ε.,»Τα παρασκήνια του Κ.Κ.Ε. από της ιδρύσεώς του μέχρι του συμμοριτοπολέμου», Αθήνα 1953.

 

( Κων. Δ. Απ.)